Kontakt

Læsø Uldstue

Åbningstider

Telefon: 98 49 83 30:
man-fre kl. 10.00 -17.00

Lørdag kl. 10.00-14.00

Du kan handle direkte her i webshoppen.
Du kan også bestille pr. telefon – samt få råd og vejledning.

Webshoppen er naturligvis altid åben. 

For at se de opdaterede åbningstider for butikken skal i tjekke vores Google konto, det kan i her

Find os

De fleste af øens gæster kommer hertil fra Frederikshavn med Læsøfærgen, der sejler tit, i højsæsonen helt op til syv gange om dagen. Overfarten varer 90 minutter. Færgen Margrete Læsø er rummelig og behagelig at sejle med og har en god bistro med varme og kolde retter.

Copenhagen Airtaxi flyver til Læsø fra Københavns Lufthavn i Roskilde. Læsø Flyveplads ligger nær Byrum midt på øen. Bortset fra taxa er der ingen offentlige transportmidler til og fra flyvepladsen.

Kommer du til øen i egen båd, kan du lægge til i både Vesterø og Østerby Havn. Øens største marina ligger i Østerby.

Busselskaber og rejsearrangører i hele Danmark har fået øjnene op for de mange gode oplevelser, Læsø byder på. Mange rundture i Nordjylland indeholder en-dagsture til Læsø, hvor kvalificerede guider tager imod gæsterne. De fleste udenøs busselskaber besøger Læsø Uldstue på turen.

Hos færgeselskabet kan man til favør pris købe en-dagsbillet, som inkluderer
en fire-timers bustur Læsø rundt med en lokal guide.
Ruten går omkring Saltsyderiet, Rønnerne, Østerby, Museumsgården, Sdr.Kirke og stranden ved Vesterø.

Du kan køre gratis med Læsøs rutebus, linje 840. Bussen kører fra færgehavnen, så det passer med færgens ankomst- og afgangstider. Bussen har stoppested i Byrum kun få meter fra Læsø Uldstue.

Fra færgehavnen i Vesterø kører du lige ud ad øens hovedlandevej, indtil du ser Uldstuens skilt på Mejeripladsen i Byrum. Det kan ikke være nemmere.

En af Læsøs bedste badestrande er området med de høje klitter og de vidtstrakte fredede hedearealer ved Danzigmand. Stranden er et populært mål for feriegæster både i bil og på cykel. Her kan du nyde duften af fyrretræer, revling og porse.

Scroll to Top